スペースダンス in イスタンブール / Space Dance in Istanbul

Share on LinkedIn

東京スペースダンスでは、10月10日〜23日に、イスタンブールのミマールシナン大学・CATI・Dancentrum・Sisli Kent Theaterで『スペースダンス・イン・ザ・チューブ〜子供宇宙ダンス + スペースダンスワークショップ&公演 + 写真展』を開催します。ご関心のある方はご参加ください。
Tokyo Space Dance will hold “Space Dance in the Tube, Kids Workshop + Space Dance Workshop & Performance + Photo Gallery” at Mimar Sinan University, CATI, Dancentrum and Sisli Kent Theater in Istanbul on October 10-23. If you are interested in please join!